Nyitott pozíciók


Ott születik eredményes csapat, ahol a tudás, tehetség és az új szemlélet egymást erősítik.

Szakmai gyakorlat


Kereskedelmi, faipari vagy logisztikai iskolába jársz? Nálunk lehetőséget kapsz, hogy az elméleti tudásodat a gyakorlatban is kamatoztasd. Töltsd nálunk szakmai gyakorlatodat és légy te is egy kiváló csapat tagja! Szakmai gyakorlati lehetőséget biztosítunk a móri illetve székesfehérvári telephelyünkön a cégcsoporton belül. Várjuk mind a középfokú, mind a felsőfokú képzésben résztvevők jelentkezését!

Karrier a szakmai gyakorlat után

Szívügyünknek tekintjük, hogy hosszútávon biztosítsuk cégcsoportunkba a motivált munkatársi utánpótlását. Rátermett Munkatársaink segítik a tanulók fejlődését.

Később lehetőség van elhelyezkedni kötelékünkben, hiszen aki jól teljesít, területének, tanulmányainak megfelelő szerződést kaphat!

Duális képzés


Ha az elméletet rögtön a gyakorlatban is kipróbálnád, jelentkezz duális képzési lehetőségeinkére és szerezz értékes szakmai tapasztalatot még a tanulmányaid befejezése előtt.

A középfokú-, illetve a felsőoktatás és a vállalatok igényeinek összehangolásán és szoros együttműködésén alapuló gyakorlatorientált képzési forma, amely az abban résztvevő tanulók számára számos előnnyel jár. A képzési programba felvételt nyert hallgatóink már az első félévtől kezdve korszerű vállalati körülmények között gazdagíthatják az egyetemen elsajátított elméleti tudásukat, miközben tapasztalt mentor Munkatársaink támogatják szakmai fejlődésüket. A hallgatók a duális képzési program teljes időtartama alatt havi juttatásban részesülnek.

Felsőfokú duális képzéseink:
Soproni Egyetem
Faipari mérnöki kar BSc, MSc
Pécsi Tudományegyetem
Közgazdaságtudományi kar
Eötvös Lóránd Tudományegyetem
Informatikai kar
Pannon Egyetem
Középfokú duális szakképzésünk:
Székesfehérvári SZC – Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Szak: bútorasztalos
Tatabányai SZC Bánki Donát Szakképző Iskola
Szak: bútorasztalos

Amennyiben jelentkeznél szakmai gyakorlatra,duális képzésre, vagy bármilyen kérdésed lenne,kérjük vedd fel a kapcsolatot HR Munkatársunkkal!


+36 30 254 1759