„Az ERTL Cégcsoportot alkotó Ertl Faipari Kft és ER-FA 2000 Faipari Kft. célja, hogy mindenkori, innovatív termékeit minőségi, ár-értékarányos szolgáltatásait magas szintű szaktudással támogatva, megbízhatóan, határidőre biztosítsa vevői számára. 

Célunk és tervünk, hogy megrendelőkmegálmodott bútorait megvalósíthassuk.

Cégcsoportunk története egészen 1990-ig nyúlik vissza, amikor Ertl Ferenc elindította egyéni vállalkozását, mint asztalos. 1995-ben megvásárolta jelenlegi telephelyünk egy darabját, majd 1996-ban megalapította az ER-FA 2000 Faipari Kft-t, melynek tevékenységi köre bútoralapanyag és bútorkellék kereskedelem, valamint egyedi bútorgyártás.

1996-ban megnyitottuk székesfehérvári üzletünket. Majd az egyik legfontosabb mérföldkő a cégcsoport életében 2001-ben történt, amikor is különvált a kereskedelem és a bútorgyártás rész, így megalakult az ERTL Faipari Kft. A két fő tevékenység különválasztásával optimalizálni tudtuk az anyagbeszerzést és a kereskedelmi feladatokat, valamint a termelést gazdaságosabban és költséghatékonyabban tudjuk megvalósítani.

Gyártóüzemünkben minden feltétel adott, hogy a mai kor elvárásainak megfelelő bútorokat gyártsunk. Kapacitásunk lehetővé teszi nagy projektek vállalását, valamint az egyedi termékek előállítására is megfelelő szakmai háttérrel rendelkezünk. Vállalati ideológiánkban a minőség fontos szerepet tölt be, ezért a minőségellenőrzésre kiemelt feladatként tekintünk. Így válhattunk több nemzetközi hálózat komoly beszállítójává.

Ma 160 munkatárs, 4500 négyzetméteres gyártóüzem, 5300 négyzetméter alapanyag és készáru raktár, 1600 négyzetméter kiskereskedelmi üzlet és iroda biztosítja a tökéletes munkafeltételeket. Árbevételünk 2021-ben elérte az 1 milliárd forintot. Több, mint 20 országba szállítottunk bútorokat világszerte.

Régen és most