Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy vállalatunk cégcsoport szinten megszerezte az FSC tanúsítványt! Az FSC (Forest Stewardship Council) tanúsítja a fenntartható erdőgazdálkodást és azt jelzi, hogy cégünk olyan faanyagot használ, amely környezetbarát módon és felelősségteljesen termelt. Ez a tanúsítvány bizonyítja, hogy a vállalatunk elkötelezett a környezetvédelem és a fenntarthatóság iránt.

Az erdők és az erdőipar fontos szerepet játszanak az emberiség életében, hiszen a faanyag az egyik legfontosabb alapanyaga az építőiparnak és számos más iparágban is felhasználják. Azonban az erdők megőrzése és fenntartható kezelése elengedhetetlen a jövő generációinak érdekében is.

Az FSC tanúsítvány megszerzése egy hosszú és részletes folyamat, amely során a vállalkozásnak szigorú követelményeknek kell megfelelnie. Az első lépés az FSC akkreditált tanúsító szervezet kiválasztása, amely felügyeli az auditot. Az audit során a vállalkozásnak teljesíteni kell az FSC követelményeit, amelyek az erdőgazdálkodást, az erdők védelméért és fenntartható használatát is tartalmazzák.

Az FSC tanúsítvány megszerzése nem egyszerű feladat, megszerzése hosszútávú elkötelezettséget jelent a fenntartható erdőgazdálkodás mellett, és bizonyítja, hogy az érintett vállalkozás ténylegesen elkötelezte magát a fenntarthatóság és a környezetvédelem iránt.

Köszönjük dolgozóinknak, hogy a kemény munkájukkal és elkötelezettségükkel hozzájárultak a tanúsítvány megszerzéséhez.